360 graden video 

Een 360 graden video is een video die de kijker de mogelijkheid geeft om 360 graden rond te kijken. Hierdoor krijgt de kijker het gevoel dat hij werkelijk aanwezig is op de plek van de camera’s.

360 graden video zorgt, zeker in combinatie met een VR bril, voor een echte totaalbeleving. Doordat de kijker de mogelijkheid heeft om zelf te bepalen waar hij of zij naar kijkt is de beleving van de video nog intenser. Dit zorgt voor meer betrokkenheid van de kijker, waardoor kijkers aantallen en de totale mediaconsumptie tijd toe zullen nemen! Of het doel nu is om te informeren of te overtuigen, een 360 graden video is een ervaring die men intens beleeft en waar na afloop zeker over zal worden nagepraat!

Virtual Reality & Augmented Reality

Samen met onze partner VIEMR volgen, adopteren en implementeren de laatste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software binnen de wereld van Virtual Reality en Augmented reality. Onze gezamenlijke kracht en lange ervaring hierbinnen is het conceptmatig denken in een virtuele wereld die geen grenzen meer kent. Niet alleen inhoudelijk, maar ook voor de implementatie en distributie van de oplossing is onze combinatie uw juiste partner.

Visual Effects / Motion Graphics 

Ons team kan elke fantasie omtoveren in bewegende beelden. Van 360° video clean-ups tot het toepassen van animaties en 3D (CGI) elementen, wij maken ideeën tastbaar. Tevens is onze combinatie ervaren in physics-dynamics; het 3D fotorealistisch simuleren van vloeistoffen en andere substanties.

Vragen over de inzet van drones binnen uw project?

1e vak voornaam, 2e vak achternaam invullen aub