Wat u ook zoekt, u heeft er altijd een verwachting bij. Of het nu om een prachtige verfilming gaat van uw (reclame)campagne, (televisie)productie, bioscoopfilm of bedrijfspromotie, het gaat er altijd om dat het beeld de juiste emotie vangt. Een emotie die prikkelt, inspireert en in één klap vertaalt waar het om draait!

Blik van Boven is gespecialiseerd in drone diensten. Met onze jarenlange ervaring kennen wij de fijne kneepjes. ‘it’s a one taker’ is een veel gehoorde kreet als wij op de set zijn. Maar ook binnen de wereld van inspecteren & onderzoek begrijpen wij dat met name veiligheid voorop staat!

Als specialist beschikken wij uiteraard over een breed scala aan drone’s. Voor ieder type dienst bieden wij te allen tijde het best passend materiaal. Wij beschikken over heavy lift cinema drones geschikt voor de high-end camera’s als RED, Arri en Sony maar ook over unieke inspectie drone’s zoals bijvoorbeeld de botsingsvrije Flyability ‘bal-drone’. En als het om precisie mapping gaat beschikken wij over 100Mpix camera’s zodat u gekalibreerd kunt meten op mm nivo.

Welke drone dienst u ook van ons vraagt. Ons doel is uw verwachting te overtreffen. Net dat beetje meer te leveren dan u verwacht. Want laten we wel wezen: geen betere reclame dan mond-tot-mond reclame. Het heeft ons gebracht waar wij vandaag staan. #morethanjustanimage #perfectionisourpassion #fromeverykindofangle

Blik van Boven