De specialisten binnen Blik van Boven zijn thuis op het gebied van drones, fotografie, film en montage. Echter! …een conceptuele aanpak geldt als basis binnen ons plan van aanpak. Wij zijn de experts in het vertalen, maken en ontwikkelen van (korte) corporate films waarmee wij uw boodschap, lees uw DNA, over brengen aan uw doelgroep.

Iedere klant, elke opdracht heeft haar eigen specifieke doelstelling. Onze experts helpen u graag op professionele wijze, deze vraag in te vullen. Geen standaard verhaal, maar een solide aanpak. Wij luisteren, beoordelen en sparren met u om tot de kern van de vraag te komen. Waarna wij u meenemen, adviseren en een passende oplossing presenteren. Jaren lange (inter)nationale ervaring op het gebied van concept denken, communicatie, marketing en strategie liggen hier aan ten grondslag.

Bent u op zoek naar een bedrijf die u méér kan bieden dan alleen maar het maken van filmbeelden en foto’s? Dan wordt het tijd om eens kennis te maken met een van onze professionals. Wij dagen u uit… en beoordeel daarna zelf of Blik van Boven Ú de gewenste toegevoegde waarde kan bieden.

Videobeelden combineren met luchtbeelden tilt uw videoproductie letterlijk én figuurlijk naar een hoger plan! Het perspectief vanuit de lucht is een indrukwekkend beeld wat de kijker niet snel zal vergeten. Blik van Boven is gespecialiseerd in het maken van video’s welke we onder andere realiseren met onze drones. 
Daar waar het niet is toegestaan om binnen de huidige wet- en regelgeving te mogen vliegen met een drone, hebben wij doeltreffende alternatieven die het maken van een mooie luchtopname niet in de weg staat!
Tevreden klanten in de reclame- en televisiewereld gingen u voor. Denk hierbij onder andere aan de luchtbeelden die we hebben gemaakt producties als “rondkomen in de Schilderswijk” voor RTL4, “Ruben en de Idioten” voor NPO3, KitKat reclame, IKEA en niet onverdienstelijk de luchtbeelden voor Nieuwe Buren seizoen 2 en 3 van RTL4 .

Waarom kiezen voor ons?

  •  Gespecialiseerde teams voor lucht- én grondbeelden. Voor filmisch, technisch en inspectie disciplines.
  •  Onze drone piloten beschikken minimaal over een RPA-L brevet.
  •  Wij een volledig gecertificeerd luchtbedrijf voor de Nederlandse, Noorse, Canadese en Engelse Luchtvaartautoriteit zijn.
  •  Doeltreffende alternatieve inzetten waar niet met een drone gevlogen mag worden!
  •  Volledige productie van script tot eindmontage in eigen beheer. Tijd- en kostenbesparend!
  • Op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving omtrent vliegen met een drone. Collega is bestuurslid van branchevereniging DARPAS.

Wij filmen onder andere voor:


Vragen over de inzet van drones binnen uw project?

1e vak voornaam, 2e vak achternaam invullen aub