Videobeelden combineren met luchtbeelden tilt uw videoproductie letterlijk én figuurlijk naar een hoger plan! Het perspectief vanuit de lucht is een indrukwekkend beeld die de kijker niet snel zal vergeten. Blik van Boven is gespecialiseerd in het maken van video’s welke wij onder andere realiseren met onze drones. 
Daar waar het niet is toegestaan om binnen de huidige wet- en regelgeving te mogen vliegen met een drone, hebben wij doeltreffende alternatieve die het maken van een mooie luchtopname niet in de weg staat!
Tevreden klanten in de reclame- en televisiewereld gingen u voor. Denk hierbij onder andere aan de luchtbeelden die we hebben gemaakt producties als “rondkomen in de Schilderswijk” voor RTL4, “Ruben en de Idioten” voor NPO3, KitKat reclame, IKEA en niet onverdienstelijk de luchtbeelden voor Nieuwe Buren seizoen 2 en 3 van RTL4 .

Waarom kiezen voor ons?

  •  Gespecialiseerde teams voor lucht- én grondbeelden. Voor filmisch, technisch en inspectie disciplines.
  •  Onze drone piloten beschikken minimaal over een RPA-L brevet.
  •  Wij een volledig gecertificeerd luchtbedrijf voor de Nederlandse, Noorse, Canadese en Engelse Luchtvaartautoriteit zijn.
  •  Doeltreffende alternatieve inzetten waar niet met een drone gevlogen mag worden!
  •  Volledige productie van script tot eindmontage in eigen beheer. Tijd- en kostenbesparend!
  • Op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving omtrent vliegen met een drone. Collega is bestuurslid van branchevereniging DARPAS.

Wij filmen onder andere voor:


Vragen over de inzet van drones binnen uw project?

1e vak voornaam, 2e vak achternaam invullen aub