Uw Corporate Movie combineren met luchtbeelden tilt uw bedrijfsfilm letterlijk én figuurlijk naar een hoger plan! Het perspectief vanuit de lucht is een indrukwekkend beeld wat de kijker niet snel zal vergeten. Blik van Boven is gespecialiseerd in het maken van video’s welke wij onder andere realiseren met onze drones. Vanuit onze handelsnaam FilmDesigners bieden wij u zelfs totale filmproducties aan in een combinatie van drone- en vaste shots.
Onze zeer ervaren filmcrew begrijpt de behoeften van een Corporate Movie van hoge kwaliteit. We vliegen onze drone en bedienen de camera op een cinematisch/filmisch niveau terwijl ons grondcamera-team zorgt voor de overige opnames. Uiteindelijk resulteert het in een uitstekende bedrijfsfilm op een manier waarin het DNA van uw bedrijf pakkend vertaald wordt en een wijze waarin uw concurrenten zullen worden weggeblazen!

De specialisten binnen Blik van Boven zijn thuis op het gebied van drones, fotografie, film en montage. Echter! …een conceptuele aanpak geldt als basis binnen ons plan van aanpak. Wij zijn de experts in het vertalen, maken en ontwikkelen van (korte) corporate films waarmee wij uw boodschap, lees uw DNA, over brengen aan uw doelgroep.

Iedere klant, elke opdracht heeft haar eigen specifieke doelstelling. Onze experts helpen u graag op professionele wijze, deze vraag in te vullen. Geen standaard verhaal, maar een solide aanpak. Wij luisteren, beoordelen en sparren met u om tot de kern van de vraag te komen. Waarna wij u meenemen, adviseren en een passende oplossing presenteren. Jaren lange (inter)nationale ervaring op het gebied van concept denken, communicatie, marketing en strategie liggen hier aan ten grondslag.

Bent u op zoek naar een bedrijf die u méér kan bieden dan alleen maar het maken van filmbeelden en foto’s? Dan wordt het tijd om eens kennis te maken met een van onze professionals. Wij dagen u uit… en beoordeel daarna zelf of Blik van Boven Ú de gewenste toegevoegde waarde kan bieden.

Daar waar het niet is toegestaan om binnen de huidige wet- en regelgeving te mogen vliegen met een drone, hebben wij doeltreffende alternatieven die het maken van een mooie luchtopname niet in de weg staat!

Altrex – Corporate movie

Wij produceerden o.a. de corporate movie voor:

Vragen over de inzet van drones binnen uw project?

1e vak voornaam, 2e vak achternaam invullen aub