Pulsi Balonishof 7, 2909PL Capelle aan den IJssel +31(0)10 7988085
Drone video
Videobeelden combineren met luchtbeelden tilt uw videoproductie letterlijk én figuurlijk naar een hoger plan! Het perspectief vanuit de lucht is een indrukwekkend beeld die de kijker niet snel zal vergeten. Blik van Boven is gespecialiseerd in het maken van video's welke we onder andere realiseren met onze drones. 

Daar waar het niet is toegestaan om binnen de huidige wet- en regelgeving te mogen vliegen met een drone, hebben wij doeltreffende alternatieve die het maken van een mooie luchtopnames niet in de weg staat!

Tevreden klanten in de reclame- en televisiewereld gingen u voor. Denk hierbij onder andere aan de luchtbeelden die we hebben gemaakt producties als "rondkomen in de Schilderswijk" voor RTL4, "Ruben en de Idioten" voor NPO3, KitKat reclame, IKEA en niet onverdienstelijk de luchtbeelden voor Nieuwe Buren seizoen 2 en 3 van RTL4 .

Ook in de bouwsector, Business to Business en in de Offshore industrie zijn wij met regelmaat te vinden op mooie projecten in binnen- en buitenland!

Wij zijn volledig door de Nederlands, Noorse, Canadese en Engelse luchtvaartautoriteit gecertificeerd en onze piloten beschikken minimaal over een RPA-L en/of BNUC-S brevet.
Waarom voor ons kiezen?
  • Gespecialiseerde teams voor lucht- én grondbeelden. Voor filmisch, technisch en inspectie disciplines.

  • Onze drone piloten beschikken minimaal over een RPA-L en/of BNUC-S brevet.

  • Wij een volledig gecertificeerd luchtbedrijf voor de Nederlandse, Noorse, Canadese en Engelse Luchtvaartautoriteit zijn.

  • Doeltreffende alternatieve inzetten waar niet met een drone gevlogen mag worden!

  • Volledige productie van script tot eindmontage in eigen beheer. Tijd- en kostenbesparend!

  • Op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving omtrent vliegen met een drone. Collega is bestuurslid van branchevereniging DARPAS.

Gespecialiseerde teams
Breed inzetbaar
Volledig gecertificeerd bedrijf
Betrouwbaar
Alternatieve voor No-Fly zones
Doeltreffend
Productie van A tot Z
Tijd- en kostenbesparend
High-end camera's
Hoge kwaliteit
Script tot eindmontage
Alles onder één dak

Meer weten?

Wist u dat?

Wanneer u voor ons kiest u niet alleen kwaliteit krijgt? U krijgt dan ook één aanspreekpunt voor uw volledige productie. Van script tot opname naar eindmontage… wij bieden alles onder één dak! Wel zo tijd- én kostenbesparend!

Filmisch vliegen/filmen is een hele andere discipline dan vliegen/filmen voor inspectie doeleinde. Onze teams begrijpen dat! Per opdracht kijken we welke specialist(en) we inzetten.

Image Caption

Norbert Stellaard

Chief Aviation Manager | Pilot in Command

BEDRIJFSGEGEVENS

ADRES

Blik van Boven BV
Pulsi Balonishof 7
2909 PL, Capelle aan den IJssel
Nederland
BANK | KvK

IBAN NL88KNAB 02551158858
BIC KNABNL2H
KvK Rotterdam 65348176
BTWnr. NL856075310B01
CONTACT

Tel. +31(0)10 798 80 85
Mail: info@blikvanboven.nl
Contact